• metchampagne.nl

Champagne! Op 13 juni 2021 proeverij en diner met champagne van Brouzje in Amsterdam

Op 13 juni 2021 organiseert champagne importeur Brouzje een champagneproeverij en aansluitend een champagnediner in restaurant The Lobby (Hotel V) in Amsterdam. De proeverij en het diner kunnen los van elkaar geboekt worden.

Brouzje


Tijdens de proeverij proef je maar liefst 8 champagnes, die onderling verschillen in stijl, druiven, blend en hoeveelheid suiker (dosage). Na afloop kan je jouw favoriete champagnes met korting bestellen. De proeverij wordt begeleid door Champagne Ambassadeur en eigenaar van Brouzje, Hinke de Jong.

Aansluitend op de proeverij vindt het diner plaats. Bij de ontvangst krijg je een champagne aperitief. Daarna is er een 4-gangen diner met drie champagnes en tot slot een champagne digestief.


Als je je opgeeft voor de proeverij én het diner, proef (of drink) je 12 verschillende champagnes en een champagne digestief.


Coronamaatregelen

Er wordt rekening gehouden met de geldende corona maatregelen, waarbij de onderlinge afstand en het maximaal toegestane aantal deelnemers zijn gewaarborgd. Indien het event toch moet worden geannuleerd als gevolg van strengere maatregelen krijgen deelnemers de kosten vergoed of wordt het event (indien mogelijk) verschoven naar een later moment.

Locatie

Restaurant The Lobby – Hotel V, Fizeaustraat 2 in Amsterdam. Het hotel beschikt over een parkeergarage. De locatie bevindt zich op loopafstand van station Amstel.

Tijd

De proeverij is van 15.00 – 17.00 (met uitloop naar 17.30 uur). Het aperitief voor het diner wordt geserveerd tussen 17.00/17.30 uur – 18.00 uur en het diner is aansluitend van 18.00 – 22.00 uur.

Dit event is voor alle liefhebbers én wijnprofessionals die van champagne houden.

Meer informatie of inschrijven kan via de website van Brouzje.

52 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven