• metchampagne.nl

CV Champagne Nicolas Feuillatte en CRVC Champagne Castelnau kondigen fusie aan

De raden van bestuur van de CV Champagne Nicolas Feuillatte (CV-CNF) en de Coopérative Régionale des Vins de Champagne - Champagne CASTELNAU (CRVC) hebben aangekondigd dat zij willen fuseren om zo de coöperatieve beweging in Champagne te versterken.

De twee coöperaties hebben besloten om een ​​vrijwillig partnerschap aan te gaan, waarmee zij de expertise en reputatie die zij beide hebben opgebouwd, kunnen optimaliseren.

In de huidige, snel veranderende markt wordt dit project gezien als een logische voortzetting van de zoektocht naar een nieuwe dynamiek en de ontwikkeling van beide merken, vooral internationaal. De twee coöperaties vertegenwoordigen samen 6.000 wijnbouwers in Champagne en de merken Nicolas Feuillatte, Castelnau en Henri Abelé. De essentie van deze samenwerking is het creëren van sociaaleconomische stabiliteit voor lokale wijnboeren.

Véronique Blin, voorzitter van de CV-CNF: 'Deze fusie zal een groot aantal wijnboeren vrijwillig samenbrengen, die overtuigd zijn van de relevantie van dit toekomstige project.'


Bron: Persbericht CV Champagne Nicolas Feuillatte (CV-CNF) en de Coopérative Régionale des Vins de Champagne - Champagne CASTELNAU (CRVC).

24 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven