• metchampagne.nl

La Champagne, de meest bruisende reisbestemming!

Hopelijk kunnen we snel weer reizen en genieten van al het moois dat de Champagnestreek ons te bieden heeft, maar gelukkig kunnen alvast heerlijk wegdromen bij de beelden van uitgestrekte wijngaarden in herfstkleuren en pittoreske dorpjes in Champagne!

Champagne Travel NL


Wil je een weekendje weg? Met je team erop uit? Of (bijvoorbeeld in het gezelschap van een groep) je kennis over champagne vergroten?


Champagne Travel NL is gespecialiseerd in reizen naar de Champagnestreek. Hinke de Jong is Nederlands Champagne Ambassadeur 2016 en eigenaar van Champagne Travel NL. Ze kent de regio als haar broekzak en weet feilloos alle leuke en bijzondere plekjes te vinden.


Champagne Travel NL organiseert reizen voor bedrijven, particulieren én professionals. Hinke kijkt daarbij ook naar het kennisniveau van de groep. Er worden verschillende arrangementen aangeboden. En er wordt ook vooral veel maatwerk geleverd op basis van de wensen van de cliënt.

Hinke: 'Er is zoveel mogelijk! Natuurlijk hoort een bezoek aan een groot champagnehuis en/of een kleinere producent erbij, maar we kunnen ook een bezoek verzorgen aan het dorpje van de beroemde Dom Pérignon of segway tour in de wijngaard organiseren. De beste periode om de Champagnestreek te bezoeken is van het voorjaar tot het einde van het jaar. Maar champagne proeven kan natuurlijk het hele jaar door. En dat is natuurlijk het allerleukste!'

Meer informatie is te vinden op de website van Champagne Travel.

12 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven