• metchampagne.nl

PERSWIJN - Le Tour de Champagne - 6 september 2021

Op maandag 22 november 2021 vindt alweer de twaalfde editie plaats van het meest bruisende event van Nederland, Le Tour de Champagne! De organisatie is in handen van PERSWIJN, hét magazine voor wijnprofessionals en wijnliefhebbers. Vanwege de Covid-19 restricties kon Le Tour de Champagne in 2020 helaas geen doorgang vinden, maar dit jaar kunnen champagneliefhebbers en -professionals hopelijk weer volop genieten van honderden verschillende champagnes van zowel champagnehuizen als champagneproducenten.

Afbeelding: PERSWIJN


Champagne blijft één van de meest fascinerende wijnen; niet alleen door het mousserende karakter, maar ook door de enorme diversiteit in stijlen. Le Tour de Champagne biedt je de kans om op een bijzondere manier kennis te maken met vele verschillende champagnehuizen en met kleine(re) producenten. Naast topcuvées van grote, bekende merken als Krug, Pol Roger, Louis Roederer en vele andere, kan je ook pareltjes proeven van een nieuwe generatie producenten. Het is de grootste champagneproeverij van Nederland, met meer dan 250 verschillende champagnes. Kom langs en laat je verrassen!


Natuurlijk zal Le Tour de Champagne dit jaar geheel volgens de RIVM-richtlijnen worden georganiseerd, waarbij een veilig bezoek voorop staat. Onderstaande video uit 2018 geeft in ieder geval een kleine impressie van het aanbod.

Video: PERSWIJN


Algemene informatie

Toegangsprijs: € 50 voor consumenten. Voor wijnprofessionals (met de juiste vermelding in de KvK) is de toegang gratis. Organisatie: PERSWIJN Doelgroep: Professionals (overdag) en consumenten ('s avonds)

Locatie: Amstel Hotel, Professional Tulpplein 1, Amsterdam


Voorlopig programma

Sommeliers: 11.00 – 12.30 uur Professionals: 12.30 – 16.30 uur Consumenten: 18.00 -21.00 uur


Zodra er meer gedetailleerde informatie over het programma beschikbaar is, zal dat hier worden vermeld. Bron: PERSWIJN

55 weergaven