• metchampagne.nl

Man man...lekkere combinaties met Champagne Moutardier!

MAN MAN is een online magazine voor de moderne man op het gebied van stijl en lifestyle. In samenwerking met Jasper Tasseron van Champagne Moutardier Nederland en metchampagne.nl publiceerde het magazine onlangs 7 heerlijke combinaties met champagnes van Champagne Moutardier.

Foto: Champagne Moutardier Nederland


Jasper Tasseron is Brand Ambassador van Champagne Moutardier in Nederland: 'Het champagnehuis bevindt zich in het dorpje Le Breuil, in het dal van Surmelin. Het is een echt familiebedrijf. Tachtig procent van de wijngaarden is beplant met meunier en de familie Moutardier staat bekend als onbetwiste kenners van dit druivenras.


De geschiedenis van de familie Moutardier gaat eeuwen terug, het is één van de oudste families druiventelers. De vader van Jean Moutardier begon in 1920 met het zelf maken en verkopen van champagne, waarna zijn zoon Jean hem in 1946 opvolgde. Jean kocht verwaarloosde percelen op en maakte deze geschikt voor het verbouwen van druiven. Inmiddels beschikt de familie Moutardier over 18 hectare wijngaarden. Als Brand Ambassador vertegenwoordig ik Champagne Moutardier tijdens proeverijen, beurzen en bij onze relaties.'

Foto: Man Man


Jasper: 'Neem deze Cuvée Pure Meunier Brut Nature bijvoorbeeld. Een combinatie van frisheid, mineraliteit, fruitigheid en tederheid. Het is een pure en harmonieuze champagne, die zich kenmerkt door zijn volheid. Oesters, zeevruchten, een ceviche of sushi zijn perfect te combineren met deze champagne van Jean Moutardier. Geniet ervan!'


In het artikel staan alle combinaties, mét korte omschrijvingen van de champagnes. Het artikel is te lezen op de website van Man Man.


M.m.v. de redactie van Man Man en Jasper Tasseron van Champagne Moutardier Nederland.

58 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven