11 oktober 2021 - Nieuw champagne-event 'Vignerons du Terroir' bij Wijnbar Most in Utrecht

De eerste editie van het nieuwe champagne-event 'Vignerons du Terroir' is verplaatst naar 11 oktober 2021. Het is een beurs waar je champagnes kunt proeven van vijf importeurs met een voorliefde voor kleine wijnfamilies, die een geheel eigen, authentieke stijl champagnes produceren.

Tijdens deze eerste editie zijn de volgende importeurs aanwezig: L’Atelier du Champagne, De Wijntherapeut, Le Vineur, Dis Donc en Champagne Moutardier. 

Initiatiefnemers zijn importeurs Jaqueline Smit (Dis Donc) en Jasper Tasseron (Champagne Moutardier Nederland). Samen droomden ze van een unieke champagnebeurs waar de focus ligt op kwaliteitschampagnes van kleinere familiewijnhuizen.


Het motto van initiatiefnemers en importeurs Jasper en Jacqueline: "Het is pas crisis als de champagne op is."


Er kunnen ruim 40 champagnes geproefd worden. Het event vindt plaats in wijn- en eetbar Most aan het Brusselplein 191 in Utrecht. Om het evenement 'coronaproof' te laten verlopen, wordt gewerkt met verschillende tijdslots en tickets. Professionals (sommeliers, inkopers en eigenaren van horecazaken) zijn overdag welkom, consumenten en wijnliefhebbers in de avond.

Professionals: 11.00 - 17.00 uur

Consumenten: 19.30 - 21.30 uur


Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Vignerons du Terroir.

19 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven