• metchampagne.nl

Online champagnepresentaties en (culinaire) tips van Royal Champagne Hotel & Spa*****

Royal Champagne Hotel & Spa***** werd door Condé Nast Traveller Readers' Choice Awards 2020 uitgeroepen tot het beste hotel van Europa. Net als alle andere hotels heeft ook Royal Champagne veel last ondervonden van alle (reis)beperkingen. Maar via social media deelt het hotel regelmatig inspirerende video's, met handige tips voor o.a. het kerstdiner, kerstdecoraties en het openen van een champagnefles.

Én champagnepresentaties in samenwerking met champagnehuizen en -producenten!

Foto: Courtesy of Royal Champagne


Het luxe resort is gevestigd in een voormalig koetshuis in Champillon (Marne), tussen Reims en Épernay in. Alle kamers en suites, alsmede het grote terras, hebben een prachtig uitzicht op de champagnewijngaarden. Royal Champagne Hotel & Spa opende in 2018 haar deuren en al enkele maanden daarna wist chef Rieubland een Michelinster te behalen met restaurant Le Royal*, waar hij samen met sommelier Daniël Pires zijn gasten een onvergetelijke gastronomische ervaring biedt.

Foto: Courtesy of Royal Champagne


Met alle beperkingen rondom COVID-19 dit jaar besloot het hotel om de beleving die Royal Champagne zijn gasten biedt, via social media te delen en daarmee het 'royale' gevoel ook thuis te creëren. Zo zijn er verschillende presentaties met vertegenwoordigers van champagnehuizen en -producenten, waarin zij hun verhaal vertellen en één van hun champagnes presenteren (Eng/Fr).

Daarnaast staan er diverse andere inspirerende video's online, met o.a. culinaire en creatieve tips, maar ook over het openen van een fles champagne. Alle video's zijn te vinden via Instagram @royalchampagne.


Meer informatie over Royal Champagne Hotel & Spa is te vinden op de website.

44 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven