• metchampagne.nl

Podcasts van Champagne Taittinger over champagne en de 'ziel van een champagnehuis'

Champagne Taittinger heeft verschillende podcasts (audio-clips) geproduceerd, met als focus het hart en de ziel van het champagnehuis: Familie, tradities en belangrijke momenten. 'The instant when...'. Taittinger noemt deze podcasts 'podcaps', met een knipoog naar de capsule op een champagnefles.

In de podcaps komen diverse onderwerpen aan de orde, zoals een kijkje achter de schermen tijdens de oogst en een interview met Vitalie Taittinger, president van Champagne Taittinger, over de nieuwe cuvée Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2008. Daarnaast zijn er podcaps te beluisteren over de Prix Culinair Taittinger, een internationale culinaire competitie voor talentvolle jonge chefs en interviews met Pierre-Emmanuel Taittinger, voormalig president van het champagnehuis.


De podcaps van Taittinger duren maximaal 15 minuten en zijn zowel in het Engels als in het Frans te beluisteren via een speciale website van Taittinger en via Spotify.


Pierre-Emanuel Taittinger spreekt ook over persoonlijke zaken, zoals zijn persoonlijke helden en zijn liefde voor opera en poëzie. De podcaps zijn hier te beluisteren.

10 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven