• metchampagne.nl

Verras jouw Valentijn met een persoonlijk geschenk van Moët & Chandon, tijdelijk bij De Bijenkorf

Ben je nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor Valentijnsdag? Tot en met 14 februari is er een pop-up van Moët & Chandon bij de Patisserie in De Bijenkorf in Amsterdam. Hier kan je een een persoonlijke geschenkverpakking laten maken voor jouw Valentijn. Bij aanschaf van een Moët Impérial of Rosé Impérial is het mogelijk om de ‘Specially Yours’-geschenkverpakking te voorzien van een persoonlijke tekst, bijvoorbeeld de naam van je geliefde, of een woord dat veel voor jullie betekent.

Een gepersonaliseerde geschenkverpakking van Moët & Chandon, foto: Courtesy of Moët Hennessy Nederland Brut Impérial

Wereldwijd de meest verkochte en meest bekende champagne. Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles Moët & Chandon Impérial Brut ontkurkt. De Impérial Brut is samengesteld uit zo’n 150 verschillende wijnen, chardonnay, pinot noir en meunier en afkomstig uit alle delen van Champagne. Het is een champagne zonder oogstjaar, want in de assemblage zit tevens een belangrijk deel reservewijnen. De naam Impérial Brut verwijst naar de dosage (brut) en naar keizer Napoléon, die bevriend was met Jean-Rémy Moët (Impérial). Echt een aperitief champagne.

Rosé Impérial

Rosé champagne wordt vaak gezien als dé ultieme romantische champagne. Moët & Chandon Rosé Impérial bezit een prachtige helderroze kleur, richting lichtkoper en een heerlijk expressief aroma van klein rood fruit. De fruitigheid komt ook terug in de smaak. Het is een rosé d'assemblage, waarin pinot noir toonaangevend is, als stille rode wijn die op het laatste moment aan de champagne is toegevoegd om hem mooi roze te laten kleuren. Dankzij het fruit van de pinot noir bezit deze Rosé Impérial een soepele en volle smaakstructuur. Dit maakt deze cuvée zeer verleidelijk.


Als het niet mogelijk is om persoonlijk naar de Patisserie te komen, kan je ook een Moët & Chandon champagne in een gepersonaliseerde geschenkverpakking bestellen. Het directe nummer van de Patisserie de Bijenkorf is 088-2453939. Je krijgt dan een digitaal betaalverzoek waarbij je kan kiezen uit verschillende betaalmethodes.

Na betaling wordt je champagne in de gepersonaliseerde verpakking binnen een straal van 10 km per elektrische bakfiets bezorgd en daarbuiten met een logistieke partner of via een regulier verzendpunt.

Will you be my Valentine?Bron: De Bijenkorf en Moët Hennessy Nederland

90 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven